Beograd dobija šest tržnih centara! Jedan on njih u Borči!

Na samo tri kilometra od silazne petlje Pupinovog mosta, meštani leve strane Dunava, do leta 2016. godine mogli bi da dobiju novi poslovni objekat. On će biti stacioniran kod naselja Sivi dom u Borči

Beograd će do 2017. godine, ako sve bude po planu, biti bogatiji za čak šest novih tržnih centara. Radovi na izgradnji novih šoping-molova uveliko su u toku, a u godini pred nama očekuje se i startovnje gradilišta u Borči, gde će navodno biti izgrađen moderan tržni centar od 15. 000 kvadrata.

Na samo tri kilometra od silazne petlje Pupinovog mosta, meštani leve strane Dunava, do leta 2016. godine mogli bi da dobiju novi poslovni objekat. On će biti stacioniran kod naselja Sivi dom u Borči, iako sada na ovoj lokaciji još nema nikakvih naznaka da bi u februaru na njoj moglo osvanuti gradilište.

Prema nezvanični saznanjima, novi tržni centar biće u vlasništvu Petra Matijevića, vlasnika šoping centra “Ušće”, a ceo projekat koštaće desetak miliona evra. Prostiraće se na jednom nivou, bez spratova i podzemnih garaž, ali će za parking biti rezervisan veliki prostor oko samog objekta, pišu Novosti.

Tokom poslednjih godina žestoko se radilo na izgradnji nekoliko ovakvih poslovnih centara u našem gradu. Samo u narednoj godini kupovina će moći da se obavlja na dve nove adrese.

Već u aprilu, novi tržni centar “One” u Zemunu, otvoriće vrata svojim kupcima, a do kraja godine biće gotov i objekat tržnog cetra “Aviv park Zvezdara”.