BSK večeras u istoriskom meču gostuje Jagodini

Utakmica u kojoj Jagodina dočekuje BSK iz Borče biće obeležena zlatnim slovima u istoriji fudbalskog kluba Jagodina kao prva koja je odigrana pod svetlima reflektora.

Rezultatski u drugom planu, meč između Jagodine i ekipe BSK u okviru 14. kola Jelen Super lige ostaće upamćen kao duel na kome je prvi put zasijalo svetlo na Gradskom stadionu.
Ovaj istorijski trenutak fudbalski klub Jagodina želi da podeli sa svojim navijačima koje poziva da u što većem broju dođu na stadion čije će kapije biti širom otvorene za ovaj duel.
Pozivima navijačima se priključio i Simo Krunić, trener ekipe.
“Ovo je lep trenutak za sve nas i gledaoce, koje pozivam da dođu u što većem broju da nam pomognu da ostvarimo povoljan rezultat.”, kazao je Krunić.
“Utakmica protiv BSK-a biće istorijska, jer prvi put na našem stadionu igramo pod reflektorima. Omogućeni su nam najbolji uslovi koji trenutno postoje u Srbiji. Drago nam je što nam je omogućeno da na našem stadionu možemo da igramo i evropske i domaće utakmice u večernjim terminima”, istakao je trener Jagodine.
Jagodina trenutno zauzima peto mesto na tabeli domaćeg prvenstva sa 23 boda, gosti su 12. sa četrnaest sakupljenih bodova i u ovom svečarskom trenutku i sami žele da slavljeniku bar otkinu bod.
“Znamo da nas očekuje težak meč, ali ako odigramo u skladu sa mogućnostima, nije isključeno da se kući vratimo makar sa bodom.”, rekao je fudbaler BSK iz Borče Mile Savović.
Inače, utakmica u Jagodini se igra u 17 sati.