Kamerunac u Borči?

Borčani nastavljaju pripreme bez iskusnog veziste. Na probi Kamerunac Fokim Fon Fondo.

Nebojša Milošević, novi trener BSK Borče, u drugom delu sezone neće računati na iskusnog Aleksandra Petrovića.

Bivši fudbaler, između ostalog, Rada, Hajduka iz Kule i ruskog Šinjika pojačao je makedonski Vardar. U Borči je igrao od leta 2011. godine i na 39 utakmica postigao dva gola.

Plavo-beli sa leve beogradske obale Dunava odigrali su prvi kontrolni duel ove zime, a rival im je bio BASK, na Carevoj ćupriji. Pobedili su 1:0.

Za tim u drugom delu sezone neće konkurisati ni talentovani Stefan Branković, koji je posle dobro odrađene probe u Subotici izborio sebi ugovor sa Spartak Zlatibor vodom.

Na probi u Borči trenutno se nalazi Kamerunac Fokim Fon Fondo (18). Odigrao je 5 utakmica za mladu reprezentaciju svoje zemlje, a pre dolaska u Srbiju nastupao je u Maleziji.

U klub su stigli Edin Ademović, bivši internacionalac, Nenad Jovanović, bivši fudbaler Petrovca i Škendije, kao i igrači Rada Dario Božičić, Srđan Ajković i golman Branislav Danilović.

Trenutno najzvučnije pojačanje je Gabrijel Neves (20), Brazilac koji je boravio u Hajduku iz Splita dok je trener bio Krasimir Balakov.

BSK je prvi deo sezone završio na 13. poziciji tabele Jelen Superlige. Drugi deo prvenstva počeće 27. februara, a prvi rival će mu biti Partizan.