Milošević: Pobeda za opstanak

Šef stručnog štaba ekipe BSK iz Borče Nebojša Milošević rekao je da njegova ekipa mora da osvoji bodove u duelu sa kulskim Hajdukom.

Tim iz Borče se nalazi na 14. poziciji sa samo dva boda više od pretposlednjeg Radničkog 1923 iz Kragujevca koji je u zoni ispadanja.

„Borba za opstanak je u potpunosti uzela zamah i posle tri poraza imamo obavezu da protiv Hajduka osvojimo bodove. Protivnik ostvaruje sjajne rezultate, imaju tim od iskusnih i kvalitetnih igrača“, rekao je Milošević.

Sa druge strane, ni Kuljani nisu sasvim sigurni učesnici Superlige naredne sezone. Zauzimaju 12. poziciju sa 29 bodova, međutim Milošević je ubeđen da njegov tim ne može da izgubi ukoliko bude pružio maksimum.

„Moramo svi da se stavimo u službu kluba i damo svoj maksimum da do kraja prvenstva ispunimo cilj. Ubeđen sam da možemo, broj bodova koji smo osvojili na utakmicama gde to niko nije očekivao nas je doveo u situaciju da sami odlučujemo o svojoj sudbini“, naveo je strateg Borčanaca.

BSK će u duelu sa Hajdukom biti lišen pomoći povređenog golmana Branislava Danilovića, a najverovatnije u timu neće biti ni Ajazdina Nuhija koji ima problema sa skočnim zglobom.

„Ostali igrači su na raspolaganju, a na golu će biti Saša Marinković koji ima naše maksimalno poverenje. On je svojim kvalitetom i mentalnom stabilnošću pokazao da zaslužuje punu podršku“, zaključio je Milošević.

Utakmica između BSK i Hajduka zakazana je za subotu od 17 sati na stadionu u Borči.