Otvorena linija 105L Borča-Ovča

Na inicijativu meštana Ovče, Popove Bare , Borče i OO SNS Palilula, 07.10.2014. Sekretarijat za saobraćaj Grada Beograda uveo je novu liniju 105 L, Ovča – Borča, čime je rešen dugogodišnji problem koji je mučio meštane ovih naselja.

Liniju je svečano otvorio gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović, koji se ovom prilikom obratio prisutnim građanima, rekavši da će Sekretarijat za saobraćaj uvek pomagati, kao i da će u skladu sa svojim mogućnostima izlaziti u susret zahtevima građana i pomoći u rešavanju njihovih problema, radi poboljšanja kvaliteta života u našem gradu. Takođe, građanima se obratio i direktor Direkcije za javni prevoz Uglješa Mitrović, koji je istakao da će se Direkcija i ubuduće truditi da javni prevoz bude što kvalitetniji, efikasniji i bezbedniji.
Ispred OO SNS Palilula prisutnim građanima obratili su se Lazar Jonel, koordinator Saveta za nacionalne manjine i Vidosav Disić, poverenik MO Ovča OO SNS Palilula. Svečano otvaranje proteklo je u odličnoj atmosferi uz prisustvo velikog broja građana. OO SNS Palilula nastaviće i dalje u skladu sa svojim mogućnostima da inicira rešavanje problema naših građana.