Pripremite zalihe čiste vode: Do nedelje ispiranje vodovodne mreže na Paliluli

Ekipe „Beogradskog vodovoda” radiće na planiranom ispiranju vodovodne mreže na Paliluli do subote, 10. maja.
U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, pa iz ovog preduzeća mole potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a ekipe „Beogradskog vodovoda” će se truditi da radove obave u što kraćem roku.


Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 sati osetiće potrošači u naseljima Krnjača i Borča, blokovi ulica Partizanska, Branka Momirova i Sutjeska (5. i 6. maja), u naseljima Kotež i Ovča (6. i 7. maja), u naselju Borča – centralni i severni deo naselja (7. i 8. maja), u naselju Borča (južžni deo naselja), Put za Crvenku i blok ulica Save Kovačevića (8. i 9. maja), kao i u naselju Krnjača, Pančevački put i blokovi ulica Grge Andrijanovića i Braće Marić (9. i 10. maja).

Iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” zahvaljuju sugrađanima na strpljenju i razumevanju. Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže na opštini Palilula obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta, navodi se u saopštenju.