Radovi na Zrenjaninskom putu odloženi za 22. april

Javno preduzeće “Putevi Srbije” saopštilo je da se zbog nepovoljnih vremenskih prilika i predstojećih Uskršnjih praznika, najavljeni radovi, koji je trebalo da se izvode danas od 09.00 časova, na delu državnog puta I B reda broj 13 (Zrenjaninski put), deonica Borča – Kovilovo, odlažu za utorak 22. april i obaviće se ukoliko vremenski uslovi dozvole.

JP “Putevi Srbije” je, shodno zakonskim obavezama, najavilo da će danas od 09.00 časova doći do izmene režima saobraćaja na delu državnog puta I B reda broj 13 (Zrenjaninski put), deonica Borča-Kovilovo, zbog izvođenja radova na izgradnji nove petlje.

Najavljena izmena režima saobraćaja ostaje ista, tako da će se saobraćaj na Zrenjaninskom putu, na delu od skretanja za groblje “Zbeg” do skretanja za SC “Kovilovo”, odvijati privremenom devijacijom, uz obavezno poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije.

“Molimo sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove”, navedeno je u saopštenju.