Restoran “Dobar znak”: Oktobar fest

U ovom restoranu se ovih dana, tačnije do 24. oktobra, održavaju “Dani bavarske kuhinje i piva”

SAVREMENI ambijent, pažljivo sklopljen od tradicionalnih detalja. Spoj najboljeg od starog i novog. Sve s ciljem da u takvom okruženju uživaju poklonici prave srpske kafane. To je slika restorana “Dobar znak”, uistinu prijatne ugostiteljske oaze koja se nalazi između beogradskih naselja Krnjače i Borče.

U ovom restoranu se ovih dana, tačnije do 24. oktobra, održavaju “Dani bavarske kuhinje i piva”. Dakle, oni koji ne mogu da otputuju do Minhena ili Beča, mogu da posete ovaj restoran. Ponajviše zbog pravih nemačkih kobasica i originalnog piva koje se, u vreme trajanja ove smotre, prodaje po promotivnim cenama.

U ponudi su razne kombinacije menija, a sve je u znaku bavarske kuhinje: porcija kobasica i pivo su, recimo, 400 dinara. Moguće je naručiti i pileća krilca, zajedno s pivom, za 300 dinara.

– Najvažnija ponuda su kobasice i pivo – poručuje vlasnik restorana Drago Dobrilović. – Na meniju restorana su bele kobasice s restovanim krompirom na švajcarski način, pa kobasice s prilogom, ili tanke bele kobasice s restovanim krompirom, kao i dimljena svinjska rebra s kupusom, kao i butkica s kupusom i restovanim krompirom. Četvrtkom i petkom organizuje se muzički program.

Ovaj restoran, s krovom od trske i velikom baštom, privlači goste bogatim izborom jela, ali i ambijentom koji je potpuno drugačiji od srodnih ugostiteljskih oaza.

INFO

* Restoran “Dobar znak”je na Zrenjaninskom putu 77a, preko puta benzinske pumpe “Mol”

* 011/33-19-414

* www.dobarznak.co.rs