Uhapšen preprodavac droge iz Borče

Ristić je svojevremeno bio osumnjičen da je sa Hikmetom Hajrovićem, novopazarskim narko-bosom, švercovao heroin

Hapšenje Ristića

Dalibor Ristić Dača (28), nekrunisani vođa „borčanskog klana“ koji se od oktobra 2011. nalazio u bekstvu i za kojim je Srbija raspisala Interpolovu crvenu poternicu, uhapšen je u sredu u stanu na Bulevaru Zorana Đinđića! Zajedno s njim uhvaćen je i Ivan Stojanović Ića (28).

– Policija je saznala da se njih dvojica već neko vreme nalaze u šteku na Novom Beogradu. Posle hapšenja zaplenjen je i Ristićev „mercedes“ – kaže naš izvor iz istrage i dodaje da je Ristić često menjao stanove i da je svo vreme bekstva dilovao drogu, često i po pola kilograma heroina dnevno.

Ristić je svojevremeno bio osumnjičen da je sa Hikmetom Hajrovićem, novopazarskim narko-bosom, švercovao heroin. Hajrović je uhapšen u oktobru 2011, dok je Ristić uspeo da pobegne, a policija je sumnjala da se skriva na teritoriji BiH pod lažnim imenom. Nalazi istražnog sudije potvrdili su tada sumnje da je Ristić posredno nabavljao heroin od Hajrovića i drogu prodavao na teritoriji Padinske skele, Borče, Krnjače i Koteža uz pomoć dobro organizovane dilerske mreže.