Ulica otvorenog srca 1. januara u Borči

Vesela povorka dece, roditelja i onih koji podržavaju akciju, kretaće se Ulicom bratstva i jedinstva, od semafora na ulasku u naselje sa Zrenjaninskog puta do semafora na raskrsnici sa ulicama Valjevskog odreda i Ranka Miljića

Opština Palilula organizovaće 1. januara “Ulicu otvorenog srca” u Borči, a manifestacija će imati humanitarno-zabavni karakter, jer će novac prikupljen od prodaje simboličnih prazničnih predmeta biti uložen u opremanje Službe pedijatrije Doma zdravlja “Palilula”, saopšteno je danas iz te opštine.

Manifestacija će trajati od 10 do 13 sati, a ulicom će defilovati brojni zabavljači, biće postavljeni štandovi sa raznovrsnim proizvodima domaće radinosti, a slatkiše će deliti “Banini” i predstavnici firmi iz Borče.

Posetioci će, kako je saopšteno, moći i da se posluže toplim čajem i kuvanim vinom, koje će ponuditi ugostitelji iz Borče, a za najmlađe je pripremljen poseban program u kome će učestvovati klovnovi, mađioničari, Deda Mrazice sa Deda Mrazom, koji će svakom detetu uručiti poklon.

Vesela povorka dece, roditelja i onih koji podržavaju akciju, kretaće se Ulicom bratstva i jedinstva, koja će biti zatvorena za saobraćaj, od semafora na ulasku u naselje sa Zrenjaninskog puta do semafora na raskrsnici sa ulicama Valjevskog odreda i Ranka Miljića.