„ STABILO“ nagradni konkurs za đake od 1.- 4.razreda

Od 15.02.-01.05. 2014.god. kompanija „Marina Company d.o.o“ iz Beograda, Stabilo distributivni i marketing partner za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i BiH, organizovala je nagradni literarni i likovni konkurs.

Za likovne radove tema je bila „Obuci olovku“ a tema literarnih radova pisala se po slobodnom izboru. Cilj takmičenja je bio da se deca kreativno izraze pri korišćenju različitih olovaka i flomastera u crzalju, kao i u pisanju uspešnih priča.

Na konkursu je učestvovalo 38 škola širom Srbije, a u konkurenciji je bilo preko 1500 radova. Učenici naše škole učestvovali su sa dosta maštovitih radova, ali najuspešniji su bili učenici odeljenja II3: Miona Gujaničić, Miroslav Majstorović, Nikolina Velajo i Anja Rojević i učenici odeljenja IV3: Anastasija Hadnađ i Hanka Zurapi – učiteljica Dubravke Macut i Olgice Živković.
Počastvovani smo i ponosni na nasu decu koja su među najboljima i u svakom sledećem koraku trudićemo se da razvijamo njihova talenat i kreativnost. Svaki njihov uspeh je i uspeh njihovih roditelja, predavača i škole koja se nesebično trudi da ih afirmiše u svakom pogledu.


Tim za informisanje i marketing OŠ“Stevan Sremac“ Borča