Aca Lukas s Marakane na Zrenjaninski put!

Lukas će za reprizu Nove godine nastupati u prostoru koji se izdaje za svadbe, a prima od 350 do 500 gostiju

Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, za reprizu Nove godine pevaće u „Luks ivents centru“ na Zrenjaninskom putu, prostoru koji prima između 350 i 500 ljudi! Posle famoznog koncerta na Marakani, na kojem je bilo više od 50.000 ljudi, folker je sada spao na to da peva u sali za svadbe, slične proslave i modne revije, kako piše na sajtu ovog centra.

– Na sajtu „Luks ivents centra“ postavljena je reklama na kojoj stoji da Lukas sa svojim Folk haus bendom peva u tom prostoru 1. januara 2014. godine. Inače, lokal se nalazi na Zrenjaninskom putu, iza Pančevačkog mosta. Na njihovom sajtu piše da je namenjen za manje koncerte, koktele, privatne žurke i modne revije – kaže naš izvor i dodaje:

– Dok neke njegove kolege pevaju na velikim trgovima, u poznatim diskotekama, i za to uzimaju desetine hiljada evra, Lukas će nastupiti na potpuno nepoznatom mestu. Izgleda da mu ne ide kao nekad, a kažu da je problem i to što na poslednjem albumu nije uspeo da ubode nijedan hit. Koliko god da ima starih hitova, promašeni album je problem u karijeri svakog pevača. Mnogima se desilo ono što i Vuksanoviću, i sigurno da mu nije svejedno što peva u malom prostoru za reprizu Nove godine, dok se o njegove uspešnije kolege svi otimaju – rekao je izvor Kurira.