BSK nerešeno protiv Radnika

Vranje – Fudbaleri Radnika odigrali su, na svom terenu, nerešeno 0:0, u 13. kolu Prve fudbalske lige Srbije, protiv direktnog konkurenta za opstanak u ligi ekipe BSK iz Borče.

Junak utakmice bio je golman gostiju Aleksandar Čanović.

Fudbaleri Radnika odigrali su borbeno, žustro, sa puno htenja i želje da se domognu pobede, ali zatajili su strelci koji su pokazali nedostatak koncentacije u odsudim trenucima.

Golman gostiju Čanović imao je svoj dan, pa se stekao utisak da je nesavladiv.

Gosti iz Borče su se ograničili isključivo na odbranu, jedna su od ekipa koja je u jesenjem delu prvenstva najmanje pokazala u Surdulici i prava je šteta što domaći nisu postigli gol i slavili.

Igrači gostiju samo su jednom šutirali na gol i to u nadoknadi vremena.

Saša Nikolić, nema puno zamerki na svoje igrače što se tiče zalaganja, ali istiuče neefikasnost koja ih je koštakla bodova.

– Znali smo da će ekipa BSK Borča da se ograniči na odbranu, kako bi sačuvala mrežu, radili smo tokom nedelje na tome, uspevali da probijemo njihov bedem, ali je zatajila realizacija.

Uz to golman Čanović je imao svoj dan i branio ono što se već videlo u mreži.

Ipak, ne mogu da budem potpuno nezadovoljan, jer smo odigrali borbeno i žustro, sa željoim da dođemo do uspeha. Predstoji nam još žešći rad da bismo ispravili nedostatke, a naš cilj je da što više ubrazamo igru, u fazi transformacije iz odbrane u napad – izjavio je za OK Radio Nikolić.

U 14. kolu, Radnik gostuje ekipi Sinđelića u Beogradu.

Za Radnik su protiv BSK Borče nastupli: Radojević -, Ilić 7, Rajović 7, Osei 7,5 (od 47. Stojanović 7,5), Krstić 7, Ožegović 7, Rnić 7 (od 78. Petrović -), Simić 7, Stavrić 6,5, Ristić 7, Đurđević 6,5 (od 67. Jovanović 6,5).

Rezultati 13. kola: Radnik – BSK 0:0, Inđija – Teleoptik 1:2, Bežanija – Sloga (PM) 0:1, Timok – Sinđelić 1:1, Smederevo – Metalac 1:0, Dolina – Jedinstvo putevi 2:2, Mladost – Proleter 1:1, Borac -.Sloga (K) 2:0.