BSK: “Nišlije najteži protivnik”

Trener fudbalera BSK iz Borče Nebojša Milošević rekao je danas pred duel sa Radničkim u 22. kolu Super lige, da će ekipa iz Niša biti najteži protivnik njegovom klubu u dosadašnjem delu sezone.

Ekipa Borče u 22. kolu domaćeg prvenstva igra protiv Radničkog iz Niša.

Trener BSK-a ima veliko poštovanje prema Nišlijama.

“Kada bih rekao da je Radnički iz Niša najteži protivnik u dosadašnjem delu sezone, to bi bio pleonazam. Osvojili su 16 bodova, samo jedan remi i pet uzastopnih pobeda, uz samo jedan primljen gol. Sve su to veliki podaci o njima. Najteže je praviti dobar rezultat u kontinuitetu. Oni su to uspeli ovog proleća i ja im na tome iskreno čestitam”, rekao je Milošević novinarima u Borči.

Milošević je kazao da njegov klub ne želi ni da preceni, ni da potceni Radnički, i istakao da želi pobedu.

“Ne želimo nikoga da potcenimo, ali ni da precenimo. Hoćemo da poboljšamo bodovni saldo, na to nas obavezuju naše ambicije. Pokazali smo da sazrevamo kao ekipa i da umemo da prikažemo kvalitetan fudbal kada za to postoje uslovi”, kazao je on.

Trener BSK je istakao i da mu je, pored opstanka u ligi, cilj da stadion u Borči bude pun navijača.

“Veliki motiv i cilj, pored bodova i opstanka, je da uspem da sa igračima povećam broj gledalaca u Borči. To ćemo jedino uspeti ako na svakoj utakmici budemo bili borbeni, ambiciozni i pružali kvalitetne partije praćene dobrim rezultatima. Voleo bih da doživim da ovde tribine budu u velikoj meri ispunjene”, rekao je Milošević.

Jedan od najboljih fudbalera BSK, Mile Savković kazao je da želi da sa svojim saigračima zaustavi nalet Radničkog.

“Uradićemo sve da zaustavimo nalet Radničkog, da upišemo tri boda i tako olakšamo put ka našem cilju, a to je opstanak u Super ligi”, kazao je Savković.

Utakmica BSK-Radnički igra se sutra od 15.30 na stadionu u Borči.