BSK se za proleće uigrava na Ohridu

Najteže mi je da odredim prekobrojne, jer ne želim da se ogrešim o nekoga. Prodefilovao je kroz Borču veliki broj igrača, sve smo dobro odmerili i izvagali – kaže trener Milošević

BORČANI putuju u toplije krajeve. Destinacija je biser Makedonije – Ohridsko jezero.

Ekspedicija BSK boraviće u hotelu “Delvedere” do 16. februara. U autobus u ponedeljak podne treba da se ukrca 25 fudbalera, ali je još neizvesno da li će među njima biti trojica novajlija.

Naime, čelnici kluba su u pregovorima, ali do nedelje uveče još nisu zaključili dogovore sa Jao Antvijem, doskorašnjim igračem Vojvodine, sa Srđom Kneževićem, nekadašnjim štoperom Partizana i bekom Duškom Dunjićem, bivšim članom Borca.

Od njihovog dolaska zavisi i konačan spisak putnika za Makedonija, što u neku ruku izaziva i glavobolju treneru Nebojši Miloševiću.

– Najteže mi je da odredim prekobrojne, jer ne želim da se ogrešim o nekoga. Prodefilovao je kroz Borču veliki broj igrača, sve smo dobro odmerili i izvagali. Neki su otpali zbog povreda, neki zbog jake konkurencije – kaže Milošević.

BSK će u Ohridu odigrati šest utakmica. Prvi protivnik biće 6. februara albanski Bilis, a posle toga slede dueli sa timom iz iste zemlje, Besom (9.2), da bi onda Borčane testirali i Makedonci, Metalurg (12.2) i Renova (15.2).