Derbi i na Vizelju

Jedna od utakmica poslednjeg kola Jelen Super lige koja ima epitet derbija, i to komšijskog igra se u Borči gde se sastaju domaći BSK i OFK Beograd.

Sa svojih 14 bodova, domaćin iz Borče zauzima 12. poziciju na tabeli i želi da uz pozitivan rezultat iz današnjeg meča obezbedi mirnu zimu.
Borčani su neugodna ekipa koja je na svom terenu zabeležila 4 pobede, protiv “Romantičara” žele dobar rezultat kojim bi izbrisali poraz iz minulog kola od Jagodine.
Na megdan ekipi BSK stiže rival protiv kog će im ostvarivanje svoje namere ići teško. OFK Beograd je u odličnoj seriji, Zoran Milinković je u potpunosti preokrenuo ekipu, a o formi u kojoj se nalaze “Romantičari” najbolje svedoče dve velike pobede nad Crvenom zvezdom u Kupu i prvenstvu.
„Ušli smo u mini seriju koja je za respekt, tim je kompletan, vraća se i Veseljko Trivunović koji nam dosta znači, a i atmosfera je dobra. Takođe želimo da sezonu završimo sa pozitivnim rezultatom, a voilim da napomenem uvek pred utakmicu da rezultat ne može da se projektuje, biće bolja ekipa koja se bude bolje nametnula i koja bude više radila. Na nama je da to budemo mi u narednih devedeset minuta u Borči.“, istakao je trener „Romantičara“.
Uz sav respekt domašem timu Milinković ne odstupa od svog plana.
“Domaćin ima uknjižene četiri pobede na svom terenu. Već sad se može reći da imaju iskustvo igranja u super ligi, jer im je ovo četvrta sezona. Na sve to imaju i iskusan tim.“
“Svesni smo da imaju svoje afinitete da se sklone iz opasne zone, ali i mi imamo svoje adute.“, istakao je Milinković.
Utakmica u Borči se igra od 13 sati.