Milojević: OFK Beograd je “tukao” Zvezdu, mi ćemo njih

Spušta se zavesa na prolećni deo sezone. U poslednjem kolu derbiji se igraju u Beogradu i Subotici, gde će snage da odmere Crvena zvezda i Vojvodina, odnosno Spartak i Partizan.

Takođe, zanimljivo će biti i u Borči, gde će koplja ukrstiti BSK i OFK Beograd. Derbi na “Vizej parku” prilika je za oba tima da stave pečat na solidno odigran prvi deo šampionata, a Borčani se nadaju da će sa tri boda obradovati navijače posle poslednjih 90 jesenjih minuta.

– Posle poraza od Jagodine, koji je usledio posle naše dve individualne greške, čeka nas derbi Palilule. Veoma bitna utakmica za nas, jer želimo da solidno odrađeni jesenji deo šampionata pečatiramo pobedom. Neće biti lako, OFK Beograd je odlična ekipa što je dokazala pobedivši Crvenu zvezdu dva puta. Nalaze se u top formi i zato verujem da će u subotu u Borči navijači moći da vide pravi spektakl – istakao je trener BSK, Goran Milojević.

Borčani će meč sa OFK Beogradom dočekati skoro kompletni. Fali samo Petrović koji je zaradio četiri žuta kartona.

– Samo na Petrovića ne mogu da računam. Ostali su u stroju. U petak ću odrediti 18 igrača koji će u karantin. Tek na dan ću odlučiti kojih 11 će istrčati na teren – kaže Milojević.

Utakmica BSK Borča i OFK Beograd igra se u subotu od 13 časova na “Vizej parku”.