Devojčica u OŠ u Borči napravila izložbu svojih crteža fudbalera Real Madrida

Prva samostalna izložba crteža Katarine Đoković, učenice šestog razreda Osnovne škole “Stevan Sremac” u Borči otvorena je danas u prostorijama te škole i trajaće do 16. januara. Beograđani koji posete izložbu biće oduševljeni njenim izborom crteža jer je ona naslikala portrete fudbalera Real Madrida, tima za koji iz sveg srca navija.

Kristijano Ronaldo, Katarinin omiljen fudbaler ima počasno mesto na panoima u prostorijama škole jer je Kaća zahvaljujući njegovim majstorijama na terenu, uz tatu, deku i brata Mihajla, zavolela fudbal gledajući Svetsko prvenstvo 2010. godine.

Naravno, navijala je za špansku reprezentaciju.

Osim Ronalda, u dresovima Reala na njenim crtežima su i Kaka, Kasiljas, Kaljehon, Koentrao, Modrić, Marselo, Arbeloa, Ramos, ali i trener Žoze Murinjo.
– Mnogo volim da crtam, a talenat za to sam nasledila od tate i bake. Odlučila sam da na prvoj samostalnoj izložbi koja se zove “Kraljevići sa Bernabeua” pokažem svoje portrete fudbalera. Volim Ronalda, i ne propuštam nijednu utakmicu Reala – kaže Katarina kojoj je želja da jednog dana uživo bodri Real.

Dodaje da bi volela da to bude u “El klasiku”.