Do kraja nedelje tropski dani, da li treba Borči bazen?!

Velike vrućine koje su zadesile Beograd i Borču proteklih sedmica ne jenjavaju!

I ova sedmica će biti u znaku visokih temperatura, čak iznad 30 stepeni. U Borči je danas izmereno 36 stepeni, malog osveženja biće u četvrtak, a jače naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom i osetnim padom temperature moguće je tek narednog ponedeljka. Ove vrućine nikako ne odgovaraju našim gradjanima koji svakodnevno traže spas na nekim od beogradskih kupališta.

Našim meštanima najbliže “kupalište” je obala Dunava tzv. divlja plaža kod Crvenke. Veliki broj mladih iz našeg naselja se osvežava upravo na toj plaži. Taj deo Dunava nije predvidjen za kupanje, svake godine imamo po nekoliko tragedija utapanja na tom delu Dunava.  Zbog toga apelujemo na naše meštane da izbegavaju i potraže neko drugo mesto za rashlađivanje u ovim tropskim danima, kao najbližu soluciju izdvajamo bazen Tašmajdan ili sportski centar 25. Maj.

Tašmajdan – radno vreme:

Otvoreni bazen svaki dan    10:00 – 19:00 cena 250,00 din.

                                                 posle 16:00 cena 150,00 din.

25.Maj – radno vreme:

PONEDELJAK – PETAK           6:30 – 9:00 cena 300,00 din.
SUBOTA – NEDELJA              13:00 – 23:30 cena 300,00 din.

Samim tim pozivamo opštinu “Palilula” i nadležne organe da nam pomognu da naše veliko naselje koje broji preko 100,000 stanovnika sa okolnim mestima dobije bazen, pošto mesto kakvo je Borča zaslužuje to.

Da li Borči treba bazen?

View Results

Loading ... Loading ...