Finale lige tenisa palilulskih osnovaca

Finale lige tenisa osnovnih škola Palilule, održaće se u subotu 8. juna, na teniskim terenima Teniskog kluba „Palilula“ na adi Huji, sa početkom od 12.00 časova. Finalni duel odigraće Osnovna škola „Stevan Dukić“ sa Karaburme i Osnovna škola „Vasa Pelagić“ iz Koteža u konkurenciji dečaka, devojčica i u miks dublu.

Finale lige tenisa osnovnih škola Palilule, održaće se u subotu 8. juna, na teniskim terenima Teniskog kluba „Palilula“ na Adi Huji, sa početkom od 12.00 časova. Finalni duel odigraće Osnovna škola „Stevan Dukić“ sa Karaburme i Osnovna škola „Vasa Pelagić“ iz Koteža u konkurenciji dečaka, devojčica i u miks dublu.

Liga je je počela 20. aprila, a u nadmetanju je učestvovalo svih 16 osnovnih škola sa Palilule.

Prvu ligu tenisa za osnovce u gradu, GO Palilula je pokrenula u saradnji sa TK „Palilula“ nakon osam godina organizovanja škole tenisa tokom leta za dečake i devojčice sa teritorije opštine Palilula.

Promoter lige je Jovana Jakšić, teniserka koja ovih dana ređa pobede na turnirima širom sveta i polako kreće stopama svojih prethodnika, takođe, sa Palilule, Nenada Zimonjića i Bojane