Hrabrim Palilulcima uručena priznanja iz oblasti zaštite i bezbednosti

Tradicionalna priznanja GO Palilula iz oblasti zaštite i bezbednosti uručena su 1. avgusta najzaslužnijim organizacijama i pojedincima.


Nagrade hrabrim Palilulcima uručili su zamenik predsednika Opštine Palilula Ljubiša Đurović i pomoćnik predsednika Opštine Duško Janićijević.

Plaketa bezbednosti i zaštite uručena je Odeljenju protivpožarne zaštite PKB Korporacije i Vatrogasno-spasilačkoj jedinici Borča.

Značke bezbednosti i zaštite dobili su: Jojić Radiša, komandir Vatrogasno-spasilačkog odeljenja Vatrogasne brigade Beograd , Lazić Verica, profesor biologije iz OŠ „Stevan Sremac“, Milinković Radenko , predsednik Vatrogasnog saveza opštine Palilula i Todorović Zoran, službenik „ Železničko-tehničke“ škole.

Značke su uručene i zaposlenima GO Palilula koji nisu deo vatrogasnog tima ali su se istakli u akciji gašenja požara koji je izbio u zgradi opštine 2012. godine: Vujić Draženu , načelniku Odeljenja za društvene delatnosti i zajedničke poslove Uprave GO Palilula, Jovanović V. Zoranu, koordinatoru poslova civilne zaštite Uprave GO Palilula, Stevanović Dejanu, šefu Odseka tehničkih poslova Uprave GO Palilula , višim referentima Uprave GO Palilula Minić Branku, Petrović Radoju i Krstić Igoru, kao i Sinadinović Aleksandru, službeniku obezbeđenja u zgradi GO Palilula.

Zamenik predsednika GO Palilula pohvalio je rad i nesebično angažovanje nagrađenih i njihovog tima i pohvalio zapažena mesta na takmičenjima vatrogasnih službi hrabrih Palilulaca koji su ove godine nagrađeni i srebrnom značkom na Vatrogasnoj Olimpijadi u Francuskoj.

U ime nagrađenih zahvalio se Radenko Milinković, predsednik Vatrogasnog saveza opštine Palilula koji je istakao da će im priznanja biti podstrek za buduća angažovanja u humanom poslu.