Kamion pao sa Pančevačkog mosta

Teretno vozilo probilo je oko 17.40 časova zaštitnu ogradu na Pančevačkom mostu i sa visine od 15 metara palo na travnatu površinu. Vozač je povređen, ali nije životno ugrožen

ŠLEPER beogradskih tablica, koji se kretao iz smera Pančeva prema Beogradu, a kojim je upravljao D. Z. (51), probio je u subotu oko 17.40 zaštitnu ogradu na Pančevačkom mostu i sa visine od 15 metara pao na travnatu površinu u blizini stovarišta?! Srećom, pukim čudom, vozač teretnog vozila je preživeo nesreću.

Nezgoda se dogodila na oko 200 metara pre skretanja u Ulicu 29. novembar, a prema prvim nezvaničnim informacijama dobijenim iz policije, najverovatnije da je uzrok bio klizav kolovoz i slaba vidljivost, zbog kiše koja je padala

ČUVAR
O saobraćajnoj nezgodi na Pančevačkom mostu, Hitnu pomoć vatrogasce i policiju, obavestio je telefonom jedan od čuvara sa stovarišta, koji su, uprkos lošem vremenu i kiši, stigli vrlo brzo na lice mesta.

To je dovelo do toga da je vozač šlepera iznenada izgubio kontrolu nad vozilom, probio ogradu i sleteo sa mosta u šiblje, iza ograde zrenjaninskog preduzeća “Keramika Jovanović”, koje tu ima svoje skladište materijala.

Nesrećnog D. Z. koji je po dolasku nadležnih službi bio u svesnom stanju i komunikativan, iz smrskane kabine vatrogasci su izvlačili skoro dva sata.

Za sve to vreme, lekari Hitne pomoći su stalno nadzirali povređenog, kojem su još u kabini, priključili infuziju. Noge povređenog vozača su bile zaglavljene pa su se vatrogasci dobro namučili da ga oslobode i prenesu na nosila.

Za to vreme, povređeni vozač se povremeno “gubio”, a kada bi došao svesti, jaukao je od nesnosnih bolova.