Milojević: Idemo da se nadigravao sa Zvezdom

Pred fudbalerima BSK Borče je jedan od najvećih izazova u sezoni, gostovanje na “Marakani” ranjenoj Crvenoj zvezdi, u okviru devetog kola nacionalnog šampionata. Gosti sa Palilule stižu na noge favoritu u lošem momentu, posle debakla Zvezde u Subotici i shodno tome, ogromnom motivu ekipe Aleksandra Jankovića da se iskupi za neuspeh pred svojim navijačima. Trener BSK-a Goran Milojević uprkos tome najavljuje otvorenu igru na našem najvećem stadionu, pa, kako kaže, šta bude.

– Idemo na gostovanje Zvezdi koja je apsolutni favorit. Posle poraza u Subotici daće sve od sebe da dobiju ovu utakmicu, a što se nas tiče, idemo da igramo fudbal, da se nadigravamo. Biće teško, ali u fudbalu je sve moguće. Zvezda ima vrlo mlad i perspektivan tim i o njima je suvišno trošiti reči – rekao je Milojević.

BSK je u minulom kolu pobedom protiv Radničkog, uz dobru partiju, prekinuo seriju od četiri uzastopna poraza. Milojević očekuje da njegovi igrači i protiv Zvezde odigraju na tako visokom nivou.

– Za nas je vrlo bitno da koncentrisani uđemo u meč, da pokušamo da ponovimo utakmicu kakvu smo odigrali protiv Radničkog iz Kragujevca. U sastavu tima biće promena zbog povreda dva-tri igrača. Stamenković i Simović neće igrati, a pod znakom pitanja je i Nuhi. Bez obzira na te probleme, nećemo menjati ništa u sistemu, igraćemo u formaciji 4-4-2.

Meč Zvezde i BSK-a igra se u subotu od 19 sati.

Da li BSK može da iznenadi Crenu Zvezdu?

View Results

Loading ... Loading ...