Milojević: Partizan je pod većim pritiskom od nas

Trener fudbalera BSK Borče Goran Milojević rekao je danas pred početak Super lige i utakmicu s Partizanom da uvek postoji šansa za pobedu, pa i protiv aktuelnogšampiona Srbije.


– Svaka utakmica se igra 10 na 10, uvek postoje šanse, gostujemo prvaku, biće teško, ali ćemo izaći da igramo u našem stilu. Oni imaju veći pritisak, mi nemamo imperativ. Takve utakmice su i najlakše i najteže, nema šta da se izgubi – rekao je Milojević
Milojević je istakao da njegova ekipa u prvenstvo ulazi spremna.

– Dosta smo dobro odradili pripreme, sada čekamo prave prvenstvene utakmice da proverimo dokle smo stigli. Mislim da ćemo u prvenstvo ući spremni, prve utakmice pokazaće da li će sve biti onako kako smo i planirali – kazao je on.
Trener borčanskog superligaša je rekao da očekuje da će njegova ekipa ove sezone mnogo više bodova osvojiti na svom terenu.

– Znam da smo prošle godine imali problem kod kuće i da smo praktično ostali u ligi zahvaljujući bodovima na strani, ali moramo da stvorimo uslove da ne gubimo bodove. Izborili smo opstanak u gostima, to nije logično. Ne smemo da dopustimo da nam odlaze bodovi – rekao je Milojević.

Napadač BSK-a Aleksandar Đukić kazao je da će crno-beli protiv njegove ekipe pokušati da “zakrpe rane” posle ispadanja u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona od kiparskog AEL-a.
– Možda smo mogli da na početku igramo malo lakšu utakmicu, ali želimo da se pokažemo u pravom svetlu. Protivnik će na nama pokušati da zakrpi rane, nemamo pritisak, od nas niko ništa ne očekuje samo da se borimo. Nikad nismo ubedljivo poraženi od Partizana i nemamo imperativ pobede – kazao je Đukić.

Partizan dočekuje BSK u subotu u 20.00 na stadionu u Humskoj.