Muškarac povređen u sudaru tri automobila na Zrenjanincu

Jedna osoba povređena u sudaru tri automobila na Zrenjaninskom putu. Muškarac star 42 godine zadobio je povredu skočnog zgloba i prevezen u Urgentni centar, kaže portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Jedna osoba je povređena u saobraćajnom udesu koji se dogodio rano jutros na Zrenjaninskom putu, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je rekla da su se, prema prvim saznanjima, oko 06.25 časova sudarila tri automobila na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Borču, a da je povređen muškarac, star 42 godine, vozač, koji je zadobio povredu skočnog zgloba i prevezen u Urgentni centar.
Hitna pomoć je noćas u Beogradu obavila 111 intervencija od kojih 11 na javnom mestu, rekla je Macura i dodala da u tom periodu nije bilo saobraćajnih udesa i da su pomoć lekara najčešće tražile osobe sa hipertenzijom.

Macura je savetovala da se zbog trenutnih vremenskih prilika pričuvaju astmatičari i cerebrovaskularni pacijenti, a hipertoničarima da regulišu arterijski krvni pritisak i poručila da je potrebno čuvati se virusnih infekcija.