Nova deonica javne rasvete u Borči

Gradski menadžer Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad nove deonice javne rasvete u Ulici zrenjaninski put, od broja 191 do novoizgrađene saobraćajnice Mali zbeg.
rasveta20102015

Sve radove izvelo je JKP „Javno osvetljenje” u predviđenom roku, a događaju su prisustvovali i direktor ovog preduzeća Aleksandar Cincar Poposki i šef Odborničke grupe SNS u Skupštini Grada Beograda Aleksandar Jovičić.

Goran Vesić je tom prilikom istakao da su ovi radovi nastavak ulaganja u Borču.

– Grad je, na zahtev građana, uložio oko 30 miliona dinara u ulice u ovom naselju, te je asfaltirano oko dva kilometra saobraćajnica. Takođe, postavljeno je 115 stubova javne rasvete, dok ih je konkretno na ovoj deonici postavljeno šesnaest. Ukupna ulaganja u Borču u proteklih godinu dana iznose oko pedesetak miliona dinara – precizirao je Vesić.

Gradski menadžer je dodao da u Borči ima mnogo nerešenih problema i da je bila nepravedno zapostavljena, ali da će grad nastaviti da reševa problem po problem.

– Kada bude završena obilaznica i spojena sa Pupinovim mostom, Zrenjaninski put će postati unutrašnja saobraćajnica i imaće manju frekventnost. Grad sledeće godine uzima ovaj put na korišćenje i nastaviće sa njegovim sređivanjem, na prvom mestu u smislu veće bezbednosti – istakao je Vesić.

On je zaključio da je ovo još jedan primer ravnomernog pristupa svim delovima grada.

U ime građana Borče, Aleksandar Jovičić je izrazio zahvalnost gradu. On je podsetio da je budžetski deficit iznosio oko 21 odsto, sada je devet odsto, a namera je da sledeće godine bude pet procenata. To znači da će imati više sredstava da se ulaže u infrastrukturu, kako bi ljudi u 21. veku imali elementarne uslove za život, naglasio je Jovičić.