Održan trogodišnji pomen Ljubiši Stojanoviću Luisu

Porodica Ljubiše Stojanovića Luisa juče je uprkos lošem vremenu, na groblju Zbeg u Borči obeležila tri godine od pevačeve pogibije. Sećanje na legendarnog umetnika ne bledi, pa ga se porodica i najbliži i dalje sećaju sa osmehom.
Najmlađi sin Luisa i supruge Silvane, Sergej, najviše podseća na tatu, jer je od njega nasledio stav i karakter, kao i ljubav prema muzici, priča neutešna supruga koja se i dalje ne miri sa činjenicom da ju je suprug zauvek napustio.

“Sergej nas najviše podseća na Ljubišu. Ima njegov stav i karakter, ide i u muzičku školu, doduše, svi pohađaju muzičku školu, talentovani su. Andrej i Ela su takođe dosta toga povukli na svog tatu, ali Sergej najviše”, rekla je Silvana za “Alo”.

“Vreme leči sve, ali samo u Merlinovoj pesmi. Mene boli kao i prvog dana, ali čovek prosto nauči sa tim da živi. Imam decu, o kojoj brinem. Život ide dalje. Da nije lako, nije. Volela bih da organizujem koncert u Luisovu čast, to mu je bila neostvarena želja, da održi koncert na kojem će biti prisutna sva njegova deca. Potrudiću se da mu tu želju ispunim, da se organizuje ta manifestacija u njegovu čast, gde će biti deca, a biće i on sa nama, to znam, jer je uvek sa nama. Za pet godina, pet godina, ali ću njegovu želju ostvariti. Volela bih da to bude Centar Sava”, iskrena je Luisova supruga.