Predsednik BSK: Zvezda i Partizan su zlo srpskog fudbala

Svi pričaju da je BSK Partizanov klub, a pričali su i da je Zvezdin. Ostavite Borču. Za četiri godine nismo namestili nijednu utakmicu – kaže Obrad Ćesarević

NA optužbe Novog Pazara o nameštanjima u Superligi (Novopazarci najavili mogućnost istupanja iz lige, odmah su reagovali Borčani.


Predsednik BSK Obrad Ćesarević ne samo da je odbacio insinuacije o nameštanju utakmice sa Donjim Sremom već je žestoko napao naše najveće klubove – Partizan i Crvenu zvezdu, nazivajući ih “zlom srpskog fudbala”.

– Sramota je slagati, prevariti i ukrasti, a ne ispasti iz lige. Ako su bolji, neka izbore opstanak. BSK za četiri godine koliko sam ovde nije namestio nijednu utakmicu, niti je kome dao bodove ili ih bilo kome uzeo – rekao je Ćesarević.

On je Pazarcima poručio da je bolje da pitaju svoje fudbalere zašto igraju loše i pozvao ih da dokažu svoje navode. A zatim se okrenuo večitim rivalima…

– Svi pričaju da je BSK Partizanov klub, a pričali su i da je Zvezdin. Ostavite Borču! Partizan i Zvezda su zlo srpskog fudbala, sve se vrti oko njih! Govorilo se i da je prvenstvo namešteno, da će Zvezda biti prvak, a svi su videli šta se dogodilo – naglasio je Ćesarević.