Spartal Subotica – BSK Borča subota 13.30h

Sedmoplasirani Spartak iz Subotice iza sebe ima tri uzastopne pobede, a danas će se na svom terenu sastati sa dvanaestoplasiranim BSK-om iz Borče.

BSK će probati da na pskom gostovanju da ostane neporažena, podsetimo Spartak je pobedio i Zvezdu na domaćem terenu tako da ce izabranicima Gorana Milojevića biti tesko da se nadigravaju. Jedini adut su kontra napadi- izjavio je šef struke BSK-a, kao i da nije vazno kako BSK igra sa strane već da dobija utakmice kod kuće.

Utakmica počinje u 13.30 na stadionu u Subotici.

Apelujemo na navijače!

Poštovani ljubitelji fudbala,
Istinski navijači,
Srbija je zemlja sporta, a ne nasilja i rasizma. Fudbalski savez Srbije, Zajednica klubova Superlige i Sindikat profesionalnih fudbalera “Nezavisnost”, ujedinjeni sa svim akterima fudbala na teren i tribinama, i na ovaj način šalju iskrenu i jasnu poruku čitavom svetu:
Zajedno u borbi protiv nasilja i rasizma!


Poruku – ZAJEDNO U BORBI PROTIV NASILJA I RASIZMA – ispisanu na crvenim kartonima visoko će podići igrači i sudije – kao upozorenje i zavet svima, koji za fudbal žive i od fudbala žive. Naša je misija poštenje i poštovanje, jer ćemo samo ćemo tako sačuvati fudbal kao igru tolerancije i fer – pleja.