Udes na Zrenjanincu. Udavio se u kanalu, pomoć stigla kasno jer niko nije hteo da stane!

Na putu Vrbovski – Sefkerin “suzuki svift” sa visine od 10 metara upao u kanal dubok dva metra. Na kopno su iz smrskanog automobila isplivala dvojica mladića koji su izneli telo nastradalog. MUP i Hitna pomoć obavešteni kasno jer niko nije hteo da stane na putu

U saobraćajnoj nesreći na putu Vrbovski – Sefkerin poginuo je Saša P. (19) iz Borče, kada se putničko vozilo prevrnulo i sletelo u kanal.

On je bio u “suzuki sviftu”, koji je posle jedne krivine sleteo sa puta i sa visine od 10 metara upao u kanal dubok dva metra.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura navela je da se nesretni mladić utopio u kanalu i da su lekari konstatovali njegovu smrt. Ona je dodala da se automobil prevrnuo najverovatnije oko jedan sat ili 1.30 posle ponoći, ali da je Hitna pomoć dobila poziv tek oko 3.30.

– Kako je kazao mladić koji je pešačio posle nesreće, niko nije hteo da mu stane na putu ka Vrbovskom, pa su MUP i Hitna pomoć obavešteni tek kad je u Vrbovskom naišao na jedan autobus – navela je Macura.

Iz automobila su izašla i na kopno isplivala dvojica mladića koji su izvukli i telo nastradalog.

Macura je rekla da su oni u ovoj saobraćajnoj nesreći prošli bez povreda, ali su preživeli psihološki šok zbog prevrtanja vozila i prevezeni su u Urgentni centar.