Vizelj 16h, BSK – Crvena Zvezda (timovi)

Jesenas 7:2, u prethodnoj sezoni 4:1 i 2:0, u pretprošlom šampionatu 4:1 i 3:1.
Crvena zvezda je bez milosti prema BSK i zato nedeljno gostovanje u Borči (16, TV Arena 1) na papiru predstavlja formalnost za momke sa Marakane.
Crvena zvezda je ubedljivo najviše golova u minule tri sezone dala BSK (20), u ovoj čak sedam.
– Svako protiv Zvezde igra maksimalno motivisan, neće nam biti lako u Borči i sigurno je da nema opuštanja. U pripremi utakmice imamo maksimalnu podršku stručnog štaba, ni u jednu ne ulazimo da nam nešto nije jasno o protivniku – istakao je Luka Milunović, napadač Crvene zvezde.

Savković: Nema straha, želimo da se nadigravamo

Borča „gori“! Dolazak Crvene zvezde na levu obalu Dunava izaziva veliko interesovanje ljubitelja fudbala, sve je spremno da se ugosti renomirani rival.
I vrapci na grani znaju da je Zvezda favorit, međutim u BSK se ne osvrću ko šta priča. Željni su da pruže dostojan otpor izabranicima Sa Pintua i da pokušaju da iznenade crveno–bele.
U ekipi belo–plavih jedva čekaju početak utakmice, respekt postoji, ali straha nema.
– Poštujemo tim trenera Sa Pinta, znamo da su odlični, ali verujemo i u sebe. Zvezdi ne pretimo, ali se obrukati nećemo. Ovaj tim je u poslednjih šest kola bez poraza, zabeležio je finu seriju. Želimo da se nadigravamo i pokušamo da dobrom partijom pokažemo da naši poslednji rezultati nisu slučajnost – sa optimizmom je rekao Mile Savković, mladi reprezentativac i vezista BSK.

Teren po propisu. Ljudi zaduženi za održavanje terena u Borči tokom nedelje uložili su maksimum kako bi podloga za današnji meč protiv Crvene zvezde bila što kvalitetnija.

Dimenzije terena zadovoljavaju propise, poručili su u Borči.