Slaba drenaža terena na BSK-u odložen meč sa šampionom

Sumorna realnost srpskog fudbala u slici! Vizelj park je na dan kada je trebalo da bude poprište prve borbe u prolećnom delu sezone u Superligi više ličio na mesto na kojem je snage trebalo da odmore vaterpolisti, a ne fudbaleri BSK-a i Partizana.

Bez obzira na to što nismo videli da su “olujni oblaci” nosili automobile ulicama Beograda. Štaviše. Sasvim uoobičajena kiša za kraj februara. I sasvim dovoljna da napravi dar-mar u srpskom fudbalu.

Utakmica 16. kola Jelen Super lige izmedju BSK iz Borče i beogradskog Partizana, koja je trebalo da se igra u utorak s početkom u 13 sati, odložena je iz pomenutih razloga.

U saopštenju na sajtu Partizana (www.partizan.rs) navodi se da su danas u podne delegat, sudijska četvorka i predstavnici klubova su konstatovali da nema uslova za igru jer lopta nije mogla da odskoči sa natopljenog terena.


Domaćini susreta iz Borče konstatovali su da nisu u mogućnosti da spreme teren za igru u roku od 24 sata pa će novi termin odigravanja biti saopšten naknadno, nakon konsultacija u Zajednici prve lige.

Nezvanično, pomenut je 6. mart kao eventualni termin održavanja odloženog meča.